BÜYÜK AV - 30 DAES DEA'MAR


  • Rand'a Cairhien'in en büyük iki hanedanından davetiye gelir. Biri Kral Galldrian diğeri Damodred hanedanının yüce makamı Lord Barthanes'ten di. Bu hanelerin ikisini birden düşman edinmemek için , diğer davetiyeleri yaptığı gibi bunların ikisini de ataşe atmaz. Vakit kazanmak için birkaç gün sonra cevap verecektir. O zamana kadar Ingtar'ın gelmesini ummaktadır. 
  • Eski kral Laman elinden kaçırasıya kadar makam Demonded hanedanına aitmiş. Bu yüzden tekrardan Krallığı ellerine almak için uğraşıyorlarmış. Galldrian onları ezermiş fakat bu haneden çok güçlü olduğu olduğu için bunu yapamıyormuş. 
  • Nizamiyeye her gün Ingtar'ı ve Selene'i sorar Rand , hep gelmedikleri cevabını alır. Bugün içeride bir anlığına Caldevwin'i görür Rand. Onu görmek istediğini söyleyince burada olmadığı cevabını alır. Nizamiyede ki insanların kendine yalan attığını düşünür Rand. Belki de Ingtar geldiğini fakat ona söylemediklerini düşünür. 
  • Hana döndüklerinde hanın üst katı yanmaktadır. Hurin'in başına bir şeyler vurup bayılttıktan sonra sandığı çalmışlardır. Hurin ve eşyalarını ateşlerden kurtarıp hanının dışına çıktıklarında Mat , Perrin  ve Ingtar onları bulur fakat çok geçtir boru ve hançer gitmiştir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 01 BOŞ BİR YOL

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 00 ÖNSÖZ - EJDERDAĞI

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 2 YABANCILAR