BÜYÜK AV - 32 TEHLİKELİ SÖZLER


  • Rand, Ingtar, Loial, Verin, Hurin ve Mat davet'e giderler. Mat , Rand'ın hizmetçisi; Hurin, Ingtar'ın hizmetçisi rolündedir. Mat yeterince yakın olduğunda hançeri hissedebilir. Bu yüzden o da davete gelmiştir. Rand, Verin ve Ingtar davette ki lordlar ve leydilerle konuşurken Mat ve Hurin boru, trolloclar veya hançerin izini süreceklerdi. 
  • Orada gösteri yapan Thom ile karşılaşır Rand. Hanedanlar oyununu her ne kadar Cairhien'liler oynasa da , bunu başlatanın Tar Valon olduğunu. bu yüzden dikkat etmesi gerektiğini söyler.  Rand'ın yanın da Verin'i gördükten sonra endişelenmiş gibidir Thom. 
  • Rand davet salonunda Lord Barthanes, Aleine Chuliandred (Barthanes'in karısı) , Belevaere Osiellin (Galldrian'ın karısı ) , Breane Taborvin isimli kişilerle tanışır. Hepside Rand'ın ağzından laf almaya çalışır. Barthanes , Rand'ın Kraliçe Morgase'in çocuğu Gawyn olabileceğinden şüphelenmektedir ve Rand'ın Galldrian'ı tanıdığını sanmaktadır.
  • Loial malikanenin olduğu yerde eskiden bir koruluk olduğunu ve yakınlarda bir yol kapısı olduğunu söyler. Yol kapısını hissediyormuş.  
  • Malikanede herkes Rand hakkında konuşur. Hiç yoktan bir Aes Sedai ile ortaya çıkması milleti şaşırtır. Dedikodu budur.
  • Hurin davetliler arasından Rand'ı,  hizmetkarı düşüp bacağını incittiği için çağırır.
Diğer Adı Geçenler;
* Ashin : Barthanes malikanesinde bir uşak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 01 BOŞ BİR YOL

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 00 ÖNSÖZ - EJDERDAĞI

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 2 YABANCILAR