GÖLGE YÜKSELİYOR 1 - 7 ATEŞLE OYNAMAK


  • Egwene ve Elayne iki sebepten Rand'ı odasında ziyaret ederler. Birincisi Moiraine'in bir kadının bir erkeğe yönlendirme konusunda yardım edemeyeceği fikrini kabul etmek istemez Egwene, bu yüzden Rand ile denemeler yaparlar. Moiraine'in ve öğretilenlerin doğru olduğunu görür kızlar. Şimdilik bu konuyu ertelerler ama bunun bir yolu olmalı diye düşünürler.
    Ziyaretlerinin ikinci sebebi ise Egwene Rand'a kendisi ile evlenmek istemediğini söylemek ister. Artık kendisi ile evlenmek istediği şekilde sevmediğini söyler. Sevdiğini fakat kardeşi gibi olduğunu söyler. Bunları duyan Rand'da rahatlamış gibidir. Kadın onun yıkılacağını düşünür fakat Rand'da aynı duyguları paylaştığından bahseder. Zamanla hislerinin değiştiğinden bahseder.
    Bu konuşmaların ardından Egwene onları Elayne ile yalnız bırakıp odadan ayrılır. 
  • Rand çevresinde yönlendiren bir kadın varken sinirli olup tüyleri diken diken olur. Yalnız aynı şekilde kadınlar onun yönlendirdiğini anlayamaz. 
  • Egwene Elayne ile birlikte kendilerinin son bin yılda gelmiş en güçlü Aes Sedailerden biri olacağını bilmektedir. Bu yüzden iki güçlerini birleştirince, Rand kadar güçlü veya ona yakın güçte olacaklarını düşüyordu ama gerçek öyle değildi. İkisi Rand'ın yanında kedi yavrusu gibi kalıyorlardı. Rand onlarla oyuncak gibi oynamıştı. 

* Torean : Bir Yüksek Lord
* Gaul : Taş Köpeklerden bir Aiel. Perrin'in kurtardığı Aiel. 
* Mangin : Taş Köpeklerden bir Aiel. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 01 BOŞ BİR YOL

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 00 ÖNSÖZ - EJDERDAĞI

DÜNYA'NIN GÖZÜ - 2 YABANCILAR